Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Örebro
Bli ledare i föreningen
”Vi bedriver idrott för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.” 

Roligt att du är intresserade av att bli ledare hos oss?

 

Vi söker alltid nya ledare inom våra idrotter för att kunna utveckla vår verksamhet och bli bättre. Inom kort kommer vi att berätta mer om vilka möjligheter som finns att vara ledare i Almby IK och vad det innebär rent praktiskt samt hur du kontaktar oss.

 

Det skiljer en del i vilka krav som ställs på en ledare mellan de olika idrotterna men generellt så följer vi respektive idrotts riktlinjer vilka respektive förbund i Sverige har beslutat om:

 

Våra idrotter utövas inom följande förbund:

·       Svenska Cykelförbundet

MTB

·       Svenska Skidförbundet

Längskidor

·       Svenska Friidrottsförbundet

Terränglöpning/Trail

·       Svenska Orienteringsförbundet

Orientering

 

Trygghet för dina barn!

För att alla föräldrar, barn och ungdomar som tränar i föreningen skall känna trygghet med våra ledare så lämnar dessa årligen in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

 

Webblänk till begäran om Registerutdrag (förening): https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/ 

 

 

 

Bild: © SISU Idrottsutbildarna

Kontaktuppgifter för intresseanmälan som ledare

Om du vill få kontakt med oss om att bli ledare i Almby IK skriver du ett mejl till oss med dina kontaktuppgifter samt lite kort information om dig själv: ledare@almbyik.se 

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER