Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Örebro
Klubbkläder

Vi har idag avtal med sportklädföretaget Trimtex vilka erbjuder kvalitativa kläder för alla klubbens idrotter och du hittar cykel-, längdskid-, löpning- och orienteringskläder i deras sortiment via en webbshop. 

 

Nuvarande avtalsperiod börjar närma sig slutet och under året kommer vi därför att påbörja genomförandet av en ny upphandling av klubbkläder.

 

Det innebär att det endast kommer finnas två (2) beställningsperioder för webbshopen under verksamhetsåret 2024 med kläder för våra idrotter. Beställningfönstret är öppet:

Period 1: Öppet nu, 2024-05-21 fram till och med 2024-06-02. Förväntad leverans 2024-07-19.
Period 2: September 

 

Det är viktigt att alla medlemmar och ledare känner till dessa två (2) beställningsperioder under året och planerar beställningar efter webbshoppens öppettider. I slutet av 2024 planerar vi att ha ett nytt avtal klart och att vi därefter kommer att kunna erbjuda 3–4 öppettider i webbshopen under 2025.

 

Webblänk till NYA webbshopen: https://shop.trimtexcustom.se/

 

OBS! Viktig information för inloggning.
Trimtex som är vår leverantör har lanserat en ny version av webbshopen (teamshop) och alla gamla kunder måste därför upprätta ett nytt konto.
 
Klicka på webblänken ovan för att komma till webbshoppen och där upprätta ett nytt konto eller logga in (om du redan har ett konto i den nya webbshoppen)

För att du skall se Almby IK:s klädsortiment så behöver du ange en ”teamkod” efter inloggning som är: almbyikallians-2199
 
Almby IK:s webbshop (period-1) är öppen till och med: söndag den 2/6 (2024)

 

En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här
 
Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via mejl.
 
Med vänliga hälsningar
Almby IK:s Klädkommitté

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER