Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Örebro
Arrangemang Almby IK

Här presenteras aktuella arrangemang och tävlingar som Almby IK genomför och webbsidan är gemensam för alla våra idrotter eftersom vi hjälps åt mellan sektionerna i samband med dessa.

LÖRDAG 27 MAJ - STADSPARKEN
2023-05-17 17:10
Ett barnlopp på Sverigeturné - Stadsparken, Örebro, Lördag den 27 maj!

Löparloppet som sätter barnen i fokus - där rörelse, glädje och gemenskap är prioritet. Alla barn får medalj och funktionströja.

 

Knatteknatet är ett årligt arrangemang som arrangeras i flera städer i Sverige där man samlas, umgås och har kul.

 

Vi ser vikten av att skapa idrott och rörelse med en positiv koppling för både barnen och föräldrar. Vi vill med arrangemangen inspirera familjer till en aktiv- och hälsosam livsstil tillsammans.

 

Anmäl dig till Knatteknatet här: https://knatteknatet.se/

INSTÄLLT - Veteran Orientering 30/3
2023-03-29 12:46

På grund av rådande snöväder är Veteran-OL inställt.

Almby arrangerar Nattcupen, deltävling 3 - Torsdag den 12/1
2022-12-30 21:35

Nu är programmet för Ullmax vinterserie, även känd som Nattcupen, spikad för säsongen 2022/23.

 

Det handlar om den årligen återkommande serien av träningstävlingar i orientering som avgjorts om vintrarna åtminstone sedan 2002/03 (årets upplaga blir alltså den 21:a, även om det under coronaåret 2020/21 på papparet kallades ”träning” och inte ”träningstävling” för att de skulle kunna hållas – men arrangemanget var i stort sett detsamma).


Örebro läns orienteringsförbund arrangerar ihop med åtta föreningar som förestår varsin deltävling. Alla tävlingar utom premiären och finalen går i mörker, nattorientering, på torsdagskvällar.

 

Det börjar i norr, före årsskiftet, med tävlingar i Nora (OK Milan) söndagen den 27 november och i Lindesberg (Lindebygdens OK) torsdagen den 8 december.


Efter jul- och nyårsuppehåll följer tävlingar i Örebro och då är det Almby IK som arrangerar på torsdagen den 12 januari

 

Alla nattävlingarna (och ibland dagtävlingarna) är masstarter, och varje orienterares sju bästa resultat räknas i sammandraget

 

Webblänk till arrangemanget i Eventor: HÄR

Nyheter från föreningen
 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER