Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Orientering
Barn och ungdomsverksamheten

Vi genomför organiserad träning under vår- och hösttermin under cirka 10 träningstillfällen per termin för alla grupper.

 

Vårterminen startar med ett gemensamt första träningstillfälle i mitten av mars för alla grupper oavsett ålder och avslutas i början av juni. Höstterminen börjar vid skolstart och avslutas i slutet av oktober.

 

Som vuxen/förälder till barn och ungdomar i vår verksamhet ser vi ett behov av stöd med olika kring aktiviteter för att vi ska klara av att erbjuda barnen/ungdomarna givande träningstillfällen och social gemenskap.

 

Om du är intresserad av att prova på orientering kan du ta kontakt med någon av oss ledare så kan vi möta upp vid din första träning. Klubben erbjuder nya medlemmar två prova-på tillfällen innan ansökan om medlemsskap behöver göras.

 

Gemensam träningsdag: Normalt torsdagar mellan kl 18:00-19:30 för alla grupper. De äldre ungdomarna erbjuds träningstillfällen under hela året och träningstillfällen även andra dagar i veckan.

 

För allas trygghet uppvisar årligen alla våra ledare och hjälpresurser i föreningen, vilka har någon form av direkt kontakt med barn- och ungdomar, ett registerutdrag från belastningregistret. 

 

 

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER