Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Örebro
Om klubben

Almby Idrottsklubb en förening i Örebro med fyra aktiva sektioner som erbjuder: Mountainbike (MTB), Skidor, Löpning och Orientering.

 

Almby IK välkomnar alla oavsett ålder att både träna och tävla i någon av de idrotter som vi erbjuder. Hos oss möts du av gemenskap och glädje och vår verksamhet syftar till att du skall utvecklas inom den eller de idrotter du har valt.

 

Utbildning är kännetecknande för föreningen och vi erbjuder en bred verksamhet inom barn-, ungdom-, junior-, senior- och motionsverksamhet. Hos oss kan alltid hitta något som passar!  

 

Våra ledord är också GemenskapGlädje och Utveckling och vi lever som vi lär för att vara trovärdiga!

 

Ljungstugan är vår klubbstuga och ligger vid slutet av Ljungvägen - därav dess namn! Har tar Markaskogen vid och motionsspåret Markaspåret börjar och slutar. 

 

Är du intresserad av att hälsa på oss och prova på någon av våra idrotter och kanske även vill bli medlem eller så är du välkommen hit?

 

Varmt välkommen att kontakta oss!
Almby Idrottsklubb
info@almbyik.se 

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER