Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Skidor
Barn och ungdomsverksamheten

Skidverksamheten 

Vår vision är att välkomna alla barn och ungdomar som har intresse att börja åka skidor!

 

Vill du börja åka skidor? Är du nybörjare, avancerad åkare, förälder eller vill hjälpa till som ledare, tveka inte att kontakta skidverksamheten skidor@almbyik.se eller ring kansliet.

 

Alla som deltar i Almby IK:s barn-/ungdomsverksamhet måste vara medlemmar i föreningen. Man får gärna vara med och prova 2 gånger, men sedan måste man ansöka om medlemskap och betala medlemsavgiften samt träningsavgiften.

 

Vi ser gärna att föräldrar deltar aktivt i barnens skidträning. Föräldrar är också välkomna att bli medlemmar i föreningen för att kunna ta del av försäkrings- och lägerförmåner.

 

 

Träning

Skidträningen bedrivs på måndagar och onsdagar kl.18.15-19.30. Snöbristen på hemmaplan i Markaspåret gör att de flesta skidträningarna numera sker på konstsnöspåret i Ånnaboda. 
Samling sker då kl.18:15, vallade och klara, vid konstsnöspåret. Ta med egen dryck.
Information om vilken teknikstil som gäller under träningspasset (klassisk åkning eller skejt) står i kalendern här på hemsidan.

 

Under barmarksträningsperioden samlas vi kl.18.00 vid Ljungstugan. Ta med stavar och pannlampa. Duschmöjligheter och servering av kvällsfika efter träningen, inne i klubbstugan.

 

Rullskidor utgår från Universitetsparkeringen vid Vallgatans slut. Reflexväst är obligatoriskt. Ta med egen dryck.

 

Träningsavgift
Skidträningsavgiften är 200 kr/säsong. Invänta faktura innan betalning. All fakturering från föreningen sker via e-post.

 

Tävling

För att ta del av tävlingsprogrammet eller göra anmälan till skidtävlingar kan du klicka på länken "Tävlingskalender" i menyfältet.
Almby IK betalar barn- och ungdomstävlingsavgiften. (Anmäl dig gärna till en tävling, men tänk på att om du har anmält dig och av någon anledning inte kommer till start, oavsett anledning, kommer Almby IK att debitera dig startavgiften.)

 

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER