Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
Löpning/Trail-running
Night Trailrun - tisdagar 18.00
2023-01-01 09:47

Under vinterhalvåret springer vi med pannlampa i skog och på stigar. Träningsformen kallar vi lite skämtsamt för PISK (=Pannlampa I SKog). Man kan också se det så att det är ett ganska arbetssamt träningspass om tempot är högt och att man måste "piska sig" för att orka med det.

 

NÄR och VAR?

Dag:  Tisdag
Tid: 18:00
Plats: Ljungstugan, Ljungvägen 16

 

Samling klockan 18:00 ombytta och klar för att sen dela upp oss i grupper efter hur långt man vill springa och i vilket tempo. Alla i gruppen får en karta och det finns alltid minst en orienterare med i gruppen. Dusch och omklädning finns i Ljungstugan om du vill byta om där innan.

 

Pannlampa behövs för den här träningen och om det är snö och is behövs även skor med dubb för att få bra fäste och för att minska risken att halka.

 

Löpning på stigar i terräng är något som passar alla oavsett idrott och träningsformen innebär en god grundträning inklusive att du tränar stabiliteten i fotleden.

 

Anmälan görs via vår WhatsApp-grupp eller via trailrun@almbyik.se så att vi vet hur många kartor som skall skrivas ut. 

 

Varm välkomna!

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER