Almby IK 100år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almby Idrottsklubb
MTB/Cykel
Träningsstart 2023
2023-03-29 17:37

Årets träningar startar måndagen den 10 April klockan 18:00 vid Ljungstugan, Markaskogen för barn och ungdomsgrupperna. Vuxengrupperna börjar samma tid en vecka senare på måndag den 17 April. Barn och ungdomsgrupperna har även träning på torsdagar 18:00

 

Tyvärr så saknar vi ledare för yngre barn i år. Detta innebär att vi kommer att bli tvungna att ställa in dessa grupper då vi ej kan hålla träningar med tillräcklig kvalité samt säkerhet.

Detta känns givetvis mycket tråkigt då Almby IK under många år haft en väl fungerande verksamhet för de yngre barnen. Om det finns intresse bland föräldrar eller andra att starta träning för yngre barn så finns det stöttning och support att få från Almby IK.

 

Om du inte har cyklat med Almby IK tidigare och är 10 år (född 2013) eller äldre så får du gärna komma och testa (det är ok att vara med 2 gånger innan man blir medlem Skicka ett mail till cykel@almbyik.se så får du reda på vart vi är och vilken grupp du kan vara med i.

 

Detta gäller även vuxengrupperna

 
LADDA NED MEDLEMSAPPEN
FÖRENINGSINFO
ARRANGEMANG
FÖRENINGSKLÄDER
AKTIVITETER