Hoppa till sidans innehåll

Träning/Tävling


Träning

Vår populära PISK (pannlampa-i-skog) eller Night Trail Run byter under sommarhalvåret skepnad till Summer Trail Run

Vi träffas och utgår från Ljungstugan på tisdagar kl.18.00. Vi värmer upp tillsammans på stig och fortsätter därefter med ett intervallbetonat träningspass. 

Välkomna att hänga på!

Många medlemmar kombinerar löpning med sina respektive idrotter - orientering, skidor och cykel. Under vinterhalvåret tränar bland annat orienterarna PISK (pannlampa-i-skog), ett pass som är lämpligt även för ickeorienteraren, även kallad Night Trail Run.

Barn- och ungdomsträning inom löpning: Vi har i dagsläget ingen organiserad specifik löpträning för barn- och ungdom. Däremot ingår löpträning som ett stort och viktigt inslag och delmoment i våra träningar inom orientering, längdskidåkning och cykel.

 

Tävling

Almby IK är medlem i Svenska Friidrottsförbundet, vilket innebär att man som medlem i Almby IK kan deltaga i tävlingsklass. Alla Almby IKs medlemmar har därför möjlighet att representera Almby IK vid löptävlingar både i motions- eller tävlingsklass. 

Tävlingsprogram
Du tar del av aktuellt tävlingsprogram på Närkes Friidrotts hemsida. 

Anmälningsavgift
Anmälan till en löptävling sker på egen hand. Ofta sker anmälan i samband med samtida inbetalning av anmälningsavgiften/startavgiften. 

Vuxna:
Almby IK betalar 3 tävlingar/år, med max startavgift 150 kr/tävling. Vid utebliven start (oavsett anledning) står du själv för avgiften. Tävlingen måste vara under Friidrottsförbundets tillhörighet för att betalas av Almby IK. Gällande privata anordnade löptävlingar står medlemmen själv för startavgiften.

Barn och ungdom
Almby IK står för startavgiften till löptävlingar under förutsättningar nedan.

Almby IK sponsrar barn- och ungdomar som deltar i löptävlingar under förutsättning att dessa har betalt träningsavgift inom någon av våra idrotter. Vi betalar den ordinarie anmälningsavgiften/startavgiften. Almby IK betalar inte efteranmälningsavgifter samt anmälningsavgift/startavgift vid utebliven start - oavsett anledning.

För att du ska kunna få ersättning från Almby IK krävs ett kvitto för utgiften. Du lämnar in ditt kvitto till kansliet för vidare överlämning till SOL-styrelsens kassör, som hanterar ärendet.

Uppdaterad: 17 APR 2019 14:50 Skribent: Maria Kylborn
E-post: This is a mailto link

 


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info