Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Avgifter/Förmåner


Anmälningsavgift till löptävling
Anmälan till en löptävling sker på egen hand. Ofta sker anmälan i samband med samtida inbetalning av anmälningsavgiften/startavgiften. 

Vuxna:
Almby IK betalar 3 tävlingar/år, med max startavgift 150 kr/tävling. Vid utebliven start (oavsett anledning) står du själv för avgiften. Tävlingen måste vara under Friidrottsförbundets tillhörighet för att betalas av Almby IK. Gällande privata anordnade löptävlingar står medlemmen själv för startavgiften.

Barn och ungdom:
Almby IK står för startavgiften till löptävlingar under förutsättningar nedan.

Almby IK sponsrar barn- och ungdomar som deltar i löptävlingar under förutsättning att dessa har betalt träningsavgift inom någon av våra idrotter. Vi betalar den ordinarie anmälningsavgiften/startavgiften. Almby IK betalar inte efteranmälningsavgifter samt anmälningsavgift/startavgift vid utebliven start - oavsett anledning.

För att du ska kunna få ersättning från Almby IK krävs ett kvitto för utgiften. Du lämnar in ditt kvitto till kansliet för vidare överlämning till SOL-styrelsens kassör, som hanterar ärendet.

 

Försäkring
Om olyckan är framme och man blir skadad i samband med träning eller tävling så är man som medlem i Almby IK försäkrad i Folksam. Mer information och skadeanmälan finns på Idrottsförsäkringar Folksam.

Uppdaterad: 21 DEC 2017 18:44 Skribent: Maria Kylborn
E-post: This is a mailto link

 


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info