Hoppa till sidans innehåll

Träning/Tävling


Alla som deltar i Almby IK:s barn-/ungdomsverksamhet måste vara medlemmar i föreningen. Man får gärna vara med och prova 2-3 gånger, men sedan måste man ansöka om medlemskap och betala medlemsavgiften samt träningsavgiften. Vi ser gärna att föräldrar deltar aktivt i barnens träning. Föräldrar är också välkomna att bli medlem i föreningen för att kunna ta del av försäkrings- och lägerförmåner. Ansökan om medlemskap görs här: ny medlemsansökan.

 

Träningen

Coronainformation 2020-11-03 Lokala allmänna råd har införts i Örebro och påverkar vår ordinarie träningsverksamhet.

Träningen bedrivs på måndagar (barmarksträning, ta med stavar) och onsdagar (rullskidor) kl.18.00-19.30. Ibland kan andra tider förekomma och då gör vi ett e-postutskick.

Vid skidåkning: I möjligaste mån försöker vi vara i Markaspåret eller om det är lite snötillgång även på Gustavsviks golfbana, men då snöläget kräver det sker träningarna på konstsnöspåret i Ånnaboda. 

Rullskidor utgår från Universitetsparkeringen vid Vallgatans slut.

I Ljungstugan finns möjlighet till både dusch och bastu efter träningen samt gemensamt kvällsfika - MEN Corona stoppar tyvärr denna möjlighet i nuläget.

 

Tävlingar

Anmälan till skidtävlingar görs till ledarna eller av de aktiva själva på http://ta.skidor.com. Se till att anmäla dig i tid. Om du anmält dig till en tävling och inte kommer till start kommer Almby IK att debitera dig startavgiften.

Uppgifter om gemensam avresa till tävlingarna presenteras på vår hemsida.

 

Säkerhet

  • Rullskidor åker vi alltid med HJÄLM och REFLEXVÄST.
  • Stanna hemma om du är sjuk.

 

Publicering

Om du av någon anledning önskar att inte förekomma med namn och bild på vår hemsida måste du omgående meddela oss. Då försöker vi så långt det är möjligt att uppfylla din önskan.

Vid deltagande i skidtävlingar godkänner man automatiskt att namnet publiceras på Internet.

Uppdaterad: 20 NOV 2020 16:59 Skribent: Maria Kylborn
Epost: This is a mailto link


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info