Hoppa till sidans innehåll

Träning/Tävling


Alla som deltar i Almby IK:s barn-/ungdomsverksamhet måste vara medlemmar i föreningen. Man får gärna vara med och prova 2-3 gånger, men sedan måste man ansöka om medlemskap och betala medlemsavgiften samt träningsavgiften. Vi ser gärna att föräldrar deltar aktivt i barnens träning. Föräldrar är också välkomna att bli medlem i föreningen för att kunna ta del av försäkrings- och lägerförmåner. Ansökan om medlemskap görs här: ny medlemsansökan.

 

Träningen

Träningen bedrivs på måndagar och torsdagar kl.18.00-19.30. Ibland kan andra tider förekomma och då gör vi ett e-postutskick. 

I möjligaste mån försöker vi vara i Markaspåret eller på Gustavsviks golfbana, men då snöläget kräver det sker träningarna på konstsnöspåret i Ånnaboda.

I Ljungstugan finns möjlighet till både dusch och bastu efter träningen samt gemensamt kvällsfika.

 

Tävlingar

Anmälan till skidtävlingar görs till ledarna eller av de aktiva själva på http://ta.skidor.com. Se till att anmäla dig i tid. Om du anmält dig till en tävling och inte kommer till start kommer Almby IK att debitera dig startavgiften.

Uppgifter om gemensam avresa till tävlingarna presenteras på vår hemsida.

 

Säkerhet

  • När vi går och springer med stavar har vi alltid SPETSARNA FRAMÅT. Detta för att vi skall ha uppsikt och inte spetsa någon av misstag.
  • Rullskidor åker vi alltid med HJÄLM och REFLEXVÄST.

 

Publicering

Om du av någon anledning önskar att inte förekomma med namn och bild på vår hemsida måste du omgående meddela oss. Då försöker vi så långt det är möjligt att uppfylla din önskan.

Vid deltagande i skidtävlingar godkänner man automatiskt att namnet publiceras på Internet.

Uppdaterad: 15 NOV 2017 14:58 Skribent: Maria Kylborn
Epost: This is a mailto link


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info