Sprint - SM: ett Almby-arrangemang som blev en succé!

04 JUN 2017 19:43
Till Alla Funktionärer vid Sprint-SM i Örebro 2-4 juni 2017!
  • Skapad: 04 JUN 2017 19:43

Efter dagens avslutade Sprint-SM i Slottsparken kan vi konstatera att det blev en succé för klubben. Mycket positiva kommentarer från tävlande, Svenska Orienteringsförbundet samt från den publik som följde tävlingarna såväl på Arenan som live på nätet. Sportsligt sett blev det mycket bra tävlingar med spänning och sekundstrider ända in på mållinjen.

Utan det fantastiska arbete som ni funktionärer lagt ned hade inte detta varit möjligt. Många har arbetat i ett antal månader, andra har arbetat i stort sett oavbrutet sedan i torsdags (4 dagar!) och andra har bidragit med många timmar under de tre tävlingsdagarna. Totalt har ni varit 180 personer som jobbat för att ro detta i hamn och därmed satt Almby IK ytterligare på kartan som en framstående arrangör. Ett särskilt tack till de funktionärer från Hagaby, KFUM och Tisaren som backat upp vårt arrangemang med sin arbetsinsats. Det är helt enkelt enormt imponerande vilka resurser som finns i vår klubb! Ytterligare utvärderingar, foton, kommentarer etc. kommer längre fram.

Stort, Stort TACK!

Hälsar

Lasse Lundberg Karl-Göran Wahlström
Tävlingsledare samt ordförande i Almby IK Bitr. Tävlingsledare samt ordf. i SOLL-sektionen