Hoppa till sidans innehåll

Mats Carlsvärd fick ÖLOF-ledarstipendium

14 MAR 2018 20:54
Örebro Läns Orienteringsförbund hade årsmöte 2018-03-13. Årets ledarstipendium gick till Mats Carlsvärd, Almby IK och Lars Jonhed, KFUM.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2018 16:58

Mats har under många år varit aktiv som både orienterare och ledare i Almby IK. Parallellt med sitt stora intresse för kartritning och banläggning har han fortsatt att finnas med som ungdomsledare och är ett suveränt stöd för oss övriga ledare i klubben. De träningstillfällen som han ordnar är väl genomtänkta teknikmoment och alltid noggrant förberedda. Vid träningar och tävlingar är han den som intresserar och engagerar sig i hur det gått för andra medtävlanade barn, ungdomar och vuxna. 

Ledarstyrkor som kan förknippas med Mats är bl.a noggrann, kunnig, proffsig, påhittig, klurig, omtyckt och med talang för att lära ut olika tekniska moment. 

Mats är även den som tänker stort och gärna delar med sig av roliga träningsövningar till fler av distriktes orienterare där vi exempelvis var fler orienterare från länet som förra året fick roa oss med Ässkog, gamla O-ringen kartan från 2010.

En given förebild för många av oss ungdomsledare och en stark eldsjäl för orienteringssporten. 

Skribent: Maria Kylborn
E-post: This is a mailto link

 


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info