Nyheter föreningen

Kansliet har semesterstängt, öppnar åter 16 augusti. Mail till info@almbyik.se hanteras under sommaren, viss fördröjning kan ske. Akuta föreningsärenden hänvisas till ordförande Lasse Lundberg 073-057 15 74.

Ett fel i inloggningen till beställning av klubbkläder. Trimtex är kontaktad och felet kommer vara åtgärdat imorgon, tisdag 18/5. Klädshoppen är därefter öppen till 30/5. Välkomna!

Tre gånger per år öppnas möjligheten att kunna beställa klubbkläder. Web-beställningsfönstret är denna gång öppet för beställning mellan 10/5 och 30/5. Leverans är förväntad till vecka 28.

Inbjudan till ÅRSMÖTE

(2021-02-28 21:21)
Välkommen till Almby Idrottsklubbs årsmöte som äger rum onsdag den 10 mars i "digital form" via online-plattformen "Microsoft Teams".

Nu finns möjligheten att beställa klubbkläder från Trimtex. Du hittar webshoppen på hemsidans framsida. Fönstret är öppet till 14/2. Webshoppen är öppen vid 3 tillfälle i år.

Nya nationella allmänna råd gäller från och med 14 december. Almby IK följer dessa nationella allmänna råd men har gjort förtydligande vad som gäller för vår verksamhet. Ljungstugan fortsatt stängd tillsvidare. Vi tränar i grupp om max 8 personer.

Under vintern är jakt bokad i Markaskogen: Sön 13/12, Ons 30/12, Ons 6/1, Lör 23/1, Sön 31/1. Orientering och löpning i skog under dessa dagar bör starkt undvikas.

Igår infördes lokala allmänna råd för att förhindra smittspridning i Örebro län. Idrottsmöten på distrikts-och klubbnivå ägde rum igår kväll för att klargöra hur de nya Coronarestriktionerna kommer att påverka idrottsrörelsen.

PÅGÅR

(2020-11-03 16:51)
Nya lokala direktiv från Folkhälsomyndigheten. Distriktsmöte samt föreningsmöte kommer pågå ikväll. Mer information kommer så snart vi vet hanteringen kring idrotten.

Restaurangchansen

(2020-09-08 15:10)
Nu finns möjligheten att köpa Restaurangchansen och samtidigt stödja Almby IK. Ett häfte eller app kostar 260 kr. Läs vidare hur du bokar ditt häfte eller app. Ta gärna upp en beställning från vänner och bekanta.

Den 10-11 oktober anordnar som bekant Almby IK SM i Sprint samt SM i Sprintstafett i Örebro. Nu har anmälan öppnat och de första anmälningarna har redan trillat in.

Klubbkläder

(2020-05-20 13:42)
Nu är beställningsfönstret öppet för köp av klubbkläder. Webshoppen hittar du på denna startsida. Shoppen är öppen till och med 1 juni. Leverans v.28. Det finns cykel-, löpar- och orienteringskläder. (Nästa tillfälle då shoppen öppnar är 14/9).

Hjälp till att öppna upp för nya stigar och få en trevlig dag i Kilsbergen

Inställd Veteranorientering 19 mars. Styrelsen i Almby IK har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande gruppen 70+ och ställer därför in torsdagens Veteranorientering.

Covid-19/coronavirus

(2020-03-16 12:39)
Almby IK:s styrelse har tagit fram regler i samband med Covid-19 eller coronavirus. All träningsverksamhet kommer att genomföras men med särskild hänsyn till att minimera smittspridning. Ljungstugans café på onsdagar kommer dock att ställas in.

Almby IK Klädshop - beställ här

E-post: info@almbyik.se