Ljungstugan

Vår klubbstuga ligger på Ljungvägen 16 i området Brickeberg i Örebro. Hitta hit. Vår klubbstuga heter Ljungstugan och ligger i anslutning till Markaspåret.

Stugan är tillgänglig för uthyrning. Villkor, pris och information om hur du ska gå till väga för att hyra finns här: Uthyrningsvillkor.

Vem får hyra

• Medlem i Almby IK i minst ett år.
  • Annan idrottsförening än Almby IK får hyra för övernattning i samband med tävlingsarrangemang. Endast förening med organisationsnummer får hyra.
  • Företag får hyra Ljungstugan för fritidsaktiviteter och konferenser.
  • Hyresgäst ska vara 25 år eller äldre. Gäller inte företag som hyr för konferens.

När kan Ljungstugan hyras ut?

I stort sett när som helst, dock inte i anslutning till träningstillfällen eller arrangemang som Almby IK står för eller medverkar i. En vecka före och en vecka efter arrangemanget får uthyrning ske endast efter det att berörd arrangemangsledning gett sitt samtycke.

Hyresbokning

Hyra av Ljungstugan bokas via kansliet
e-postadress: This is a mailto link
telefon: 019-36 10 80

Uthyrning ska ske enligt överenskommelse med Almby IK:s kansli i Ljungstugan, som kontrollerar uthyrningsmöjligheten. Information om redan bokade uthyrningsdatum finns i kalendern på hemsidan samt i kalendern i Ljungstugan.

Uppdaterad: 20 OKT 2020 11:57 Skribent: Maria Kylborn

Almby IK Klädshop - beställ här