Hoppa till sidans innehåll

Vuxen träning


Vuxna delas in i fem grupper; grön, blå, lila, röd och svart.

Träningen sker för alla grupper förutom tjejgruppen på måndagar kl 18.00 och pågår i ca 1.5 timme.

Tjejgruppen kör varannan tisdag kl 18:00 och håller på ca 1.5 timme.

Kolla alltid i kalendern var vi är. Kalender

Grupp Beskrivning
Grön Första mötet med cykelsporten. En grupp där du lär dig att hantera en cykel, grundläggande teknik för kroppsposition, bromsteknik och balans. Denna grupp kommer du till för att lära dig att framföra en cykel på stig. När du kandet, slussas du med trygg hand vidare till annan grupp.
Blå Gruppen för dig som cyklat lite i skogen men ännu inte fått upp farten riktigt. Du har inte riktigt gett dig på utmaningar som stökig stig, hopp och drop, utan kanse fram emot det i nästa steg. Här gäller det att hitta bra spårval och lära sig cykla med flyt.
Lila Du hanterar stigcykling och börjar ta dig över hinder som kommer i din väg. I den här gruppen fokuserar vi på att bygga upp din fart i skogen genom att börja flåsa lite mer.
Röd Du är väl bekant med stigcykling och kan hålla ett hyfsat tempo i skogen. Du tar dig även an de flesta hindren. I den här gruppen vässar vi din kondition och du tränar på att ha flyt i skogen även när tröttheten gör sig påmind. "Fysik för tenkik".
Svart

Almbys snabbaste vuxengrupp. Här samlas cyklisterna som vill ta i och utmana sig. Du har en kondition som gör att du kan hålla ett ganska högt tempo i skogen och en teknik som matchar denna. Här fortfätter vi att ta oss an hinder med lite högre svårighetsgrad och du kommer garanterat att få bita i ibland.

Tjej Blå - Svart

 

 

Uppdaterad: 28 AUG 2017 16:40 Skribent: Peter Birath

 


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info