Hoppa till sidans innehåll

Linnéa Angerman


Vem är du?

Linnéa Angerman, 32 år tävlar Damer Elit XCO, XCE, Cyclocross.

Vad fick dig att börja cykla MTB?

Jag fick låna min sambos gamla 26" mtb från 90-talet. Jag började cykla mer och mer på den och fick senare låna hans 29" för att köra mitt första motionslopp, Första loopen på Lida Loop. Efter det fick jag min första egna MTB en Trek Superfly 5. Det var då jag bestämde mig för att jag ville bli bäst. 

Varför Almby? 

att gå med i Almby var ett enkelt val när jag började. Att få känna en gemenskap och tillsammans med andra kunna utvecklas och pressa sig själv.

Vilken är din största merit? 

Min största merit prestationsmässigt är givetvis mitt SM guld i XCE (sprint) från 2017 i D30. Äntligen fick jag kliva högst upp på ett SM!

Men det jag är mest stolt över är mitt engagemang, att jag har fått möjligheten att inspirera andra att lyckas. Jag älskar att se lyckan i ögonen på de jag få vara med och träna när de klarar något de trodde var omöjligt! Jag tror på att vara den bästa versionen av sig själv och att aldrig ge upp, där av min hashtagg #jaggermigaldrig.

Vad är dina mål för säsongen? 

Mitt mål för 2018 är att ha kul. Jag kan inte sätt så stora mål på mig själv denna säsong då det är mitt första år i Elit. Jag vill lära mig så mycket som möjligt och aldrig sluta utvecklas. Det jag önskar är att så många som möjligt hejar, peppar och ger den support som bara en Almbyit kan ge!

Detta kommer bli ett riktigt bra år.

Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:46 Skribent: Peter Birath
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Almby IK Klädshop - beställ här

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +4619361080
E-post: This is a mailto link

Se all info