Träning/Tävling

Almby IK bedriver träning- och tävlingsverksamhet i flera idrotter; cykel, längdskidor, löpning och orientring. Genom att klicka i menyn kan du komma vidare till träning/tävling för respektive idrottsgren.

Allmänt om träning/tävling i Almby IK gäller följande:

Alla som deltar i Almby IK:s tränings- eller tävlingsverksamhet måste vara medlemmar i föreningen. Man får gärna vara med på träning och prova 3 gånger, men sedan måste man ansöka om medlemskap och betala medlemsavgiften samt träningsavgiften (avvakta faktura innan inbetalning sker till föreningen).

Vi ser gärna att föräldrar deltar aktivt i barnens träning. Föräldrar är också välkomna att bli medlemmar i föreningen för att kunna ta del av försäkrings- och lägerförmåner.

Många av våra ledare har barn- eller ungdomstränarutbildningar från de olika idrottsförbunden eller har genomgått intern tränarutbildning.

Uppdaterad: 11 SEP 2018 18:27