Tioårsföreningen

Almby Idrottsklubb tioårsförening är en fristående förening och tanken var när den bildades att fånga upp Almbymedlemmarna så att ingen tappade kontakten med sina klubbkamrater när de väl slutat den aktiva karriären. Men många av dagens medlemmar är fortfarande aktiva i sina respektive sporter. I stadgarna står, att för att kunna bli medlem ska den sökande vara en man, ha fyllt 25 år och varit medlem i Almby IK i minst 10 år. Föreningen bildades 1952. Tioårsföreningen har för närvarande runt 50 medlemmar. Sedan 1955 har en årlig utflykt arrangerats där deltagarna träffats under gemytliga former och det berättas om gamla tider samt haft lite tävlingar och ätit god mat. Andra aktiviteter är årsmötet i månadsskiftet mars-april, torpvandringar mm.

Är du intresserad av medlemskap, kontakta någon i styrelsen.

Styrelsen 2017

Ordförande: Bertil Törnqvist