Nyheter föreningen

I början av veckan hade vi Medlemskväll eller Öppet Hus i Ljungstugan. Vi var över 100 medlemmar som passade på att prova klubbkläder, ta en fika eller bara träffa klubbkompisar. Nu är det också möjligt att beställa Almby IK:s klubbkläder.

Nu är Almbyveteranernas vårprogram spikat. Det erbjuds både föreläsningar och en rad spännande utflykter.

Öppet hus i Ljungstugan

(2018-12-12 10:41)
Den 14 januari 2019 är det Öppet hus i Ljungstugan. Bland annat kommer Trimtex att vara på plats med en provkollektion av våra klubbkläder.

Den årliga arbetsdagen är genomförd. I lördags den 10/11 samlades och ett stort gäng medlemmar och röjde, städade och umgicks både i skogen, förråden och kring skurhinkar inne i Ljungstugan.

Det var hårt tryck och efterfrågan på Almby IKs Fotopass under Seniorfestivalen! Här presenteras vinnarna.....

Belysningen är åter!

(2018-10-04 11:27)
Nu har vi fått belysningen åter till Markaspåret!

Försäljningen av Restaurangchansen i Ljungstugan är i full gång. Läs om våra försäljningsöppettider.

Örebro kommun har idag gett oss följande information:

Klädshopen är öppen

(2018-09-21 18:48)
Nu är den tredje webshopen för året öppen hos Trimtex. Shopen stänger den 7 oktober, så passa på att beställa direkt! Beräknad leverans är v.46.

Restaurangchansen

(2018-09-04 11:39)
Almby IK tar upp beställning för Restaurangchansen, som är ett rikstäckande mat, shopping och nöjeshäfte som består av ca 200-300 st. intressanta erbjudanden.

Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) som gäller i hela EU. Reglerna och kraven med att hantera personuppgifter förändrades.

Nu är det möjligt att beställa kläder på Almby IK:s webshop som du hittar på startsidan. Klädshopen är öppen till 3 juni.

Påsklov i Sörbybacken

(2018-03-24 11:44)
Säsongen går mot sitt slut och i Sörbybacken vill man avsluta på topp. Vad är då inte bättre än en Påsklovsvecka fullspäckad med roligheter! Öppettider och schema för v.13 ser ut som följer:

Ännu en fin utmärkelse till Almby IKs duktiga ledare! Örebro Föreningsråds ledarstipendium för 2018 tilldelades Yvonne Franzén.

Har du flyttat, bytt mailadress eller telefonnummer? Då är det viktigt att uppdatera dessa i medlemsregistret.

E-post: info@almbyik.se