Stöd Almby IK

Det finns flera sätt att stödja Almby IK ekonomiskt på, här är några stycken:

Ullmax

Ny information är på väg!

Bingolotto

Almby har idag ingen aktiv försäljning av Bingolotter, men genom att prenumera på Bingolotter kan du stödja föreningen. Fyll i prenumerationsblanketten online eller skicka den via brev. Du kan också ringa Folkspel för att bli prenumerant. All information hittar du på prenumerationsblanketten. Ange "Almby IK" som förening och "16001518" som kundnummer.

Genom att prenumerera på bingolotto 1 lott/vecka stöttar DU föreningen med ca 585 kr/år. En enkellott/dubbellott ger 13 respektive 25 kronor tillbaka till Almby IK.

Svenska spel - Gräsroten

Almby IK är anslutet till Gräsroten. Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

När du valt 'Almby IK' som en av dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till dina favoritföreningar. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen.

Uppdaterad: 28 DEC 2017 19:30
Skribent: Annica Kristoffersson