Försäkringar

Föreningen och våra medlemmar i Almby IK är försäkrade i Folksams idrottsförsäkringar. Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) omfattas av en grundförsäkring hos Folksam.

Föreningens Grundförsäkring innehåller:

• Ansvarsförsäkring för idrottslig och ideell verksamhet
  • Förmögenhetsbrottsförsäkring
  • Rättsskyddsförsäkring
  • Patientförsäkring
  • Olycksfalls- och krisförsäkring för funktionärer och ledare

Läs mer i pdf länkarna:
PDF-icon_smallRF:s Grundförsäkring för idrottsföreningar.

PDF-icon_smallFörsäkringsbesked RF:s Grundförsärkring Olycksfall- och krisförsäkring.

Almby IK har också en Kompletteringsförsäkring till denna Grundförsäkring gällande exempelvis klubblokal och teknisk utrustning/material.

Almby IK:s medlemmar är olycksfallsförsäkrade under varje idrottsförbund. Alla försäkringarna är idrottsförsäkringar i Folksam men har olika villkor för de olika idrotterna. Har du råkat ut för en olycka så klicka dig vidare på försäkringsbeskeden nedan och se vilka försäkringsvillkor som gäller just dig i din olycka. I respektive försäkringsbesked står att läsa vilket telefonnummer som du ringer för att få vidare hjälp eller göra en anmälan.

För Almby IK:s cyklister gäller:
PDF-icon_smallFörsäkringsbesked Svenska Cykelförbundet.

Längdskidåkare:
PDF-icon_smallFörsäkringsbesked Svenska Skidförbundet.

Orienterare:
PDF-icon_smallFörsäkringsbesked Svenska Orienteringsförbundet.

Löpare:
PDF-icon_smallFörsäkringsbesked Svenska Friidrottsförbundet.

Tänk på att även om du har en bra idrottsförsäkring så kan ditt försäkringsskydd behöva kompletteras med andra försäkringar. Kolla upp med ditt försäkringsbolag eller Folksam och se över kompletteringar utifrån just dina behov.

Uppdaterad: 28 SEP 2018 17:36