Vad innebär det att vara medlem i Almby Idrottsklubb?

Som medlem i Almby IK vill vi att du:

• Är aktiv i föreningens löpande verksamhet och bidrar med dina insatser på exempelvis gemensamma arbetsdagar och en gång per år städar vår klubblokal. Vi förväntar oss också att du hjälper till som funktionär vid olika arrangemang och tävlingar som Almby IK anordnar.
  • Följer gällande tävlingsregler på både träning och tävling samt representerar Almby IK på ett föredömligt sätt.
  • På tävling använder Almby IK:s tävlingskläder.
  • Är överens om att vi välkomnar alla personer efter deras egen förmåga och att vi därför behandlar alla lika, osportsligt beteende tolereras inte!
  • Som medlem i Almby IK tar aktivt avstånd från användning av alla otillåtna medel i enlighet med Riksidrottsförbundets antidopingpolicy.

Tycker du att våra värderingar överensstämmer med dina så hälsar vi dig varmt välkommen till föreningen. Vi hoppas att du snabbt ska känna dig välkommen och känna gemenskap i någon eller några av våra idrotter.

Medlemsavgiften i föreningen 2018 är:

Ungdomar upp tom 20 år

100 kr (det år man fyller)

Vuxen

300 kr

Medlemsavgiften betalas en gång per kalenderår. Eventuella träningsavgifter och tävlingsavgifter tillkommer och dessa skiljer sig åt mellan respektive idrotter (sektioner). Vilka de är får du information av från din ledare. Avvakta faktura innan inbetalning sker till föreningen.

För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten. Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras. Almby IK:s integritetspolicy beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Genom ditt medlemskap i Almby IK godkänner du att personuppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Ansökan om medlemskap ”online”

För dig som vill ha mer information, ta kontakt med oss på e-postadress: This is a mailto link eller besök oss i vår klubbstuga, Ljungstugan.

Varmt välkommen till föreningen!

Almby Idrottsklubb

Uppdaterad: 12 SEP 2018 20:42