Vad innebär det att vara medlem i Almby Idrottsklubb?

Som medlem i Almby IK vill vi att du:

• Är aktiv i föreningens löpande verksamhet och bidrar med dina insatser på exempelvis gemensamma arbetsdagar, då vi t.ex. förbättrar våra träningsbanor i Markaskogen eller städar vår klubblokal.
  • Följer gällande tävlingsregler på både träning och tävling samt representerar Almby IK på ett föredömligt sätt.
  • På tävling använder Almby IKs tävlingskläder.
  • Är överens om att vi välkomnar alla personer efter deras egen förmåga och att vi därför behandlar alla lika, osportsligt beteende tolereras inte!
  • Som medlem i Almby Idrottsklubb tar aktivt avstånd från användning av alla otillåtna medel i enlighet med Riksidrottsförbundets antidopingpolicy.

Tycker du att våra värderingar överensstämmer med dina så hälsar vi dig varmt välkommen till föreningen. Vi hoppas att du snabbt ska känna dig välkommen och känna gemenskap i någon eller några av våra idrotter.

Medlemsavgiften i föreningen 2017 är:

Ungdomar upp tom 20 år:

100 kr (det år man fyller)

Vuxen:

300 kr

Medlemsavgiften betalas en gång per kalenderår. Eventuella träningsavgifter och tävlingsavgifter tillkommer och dessa skiljer sig åt mellan respektive idrotter (sektioner). Vilka de är får du information av från din ledare.

Du kan hämta vår ansökningsblankett här:

Ny medlemsansökan

För dig som vill ha mer information, ta kontakt med oss på e-postadress:This is a mailto link eller besök oss i vår klubbstuga.

Varmt välkommen till föreningen!

Uppdaterad: 2017-11-15 11:53
Skribent: Björn Alpberg

Vill du synas här? Du är varmt välkommen att sponsra klubben.