Restaurangchansen

2018-09-04 11:39
Almby IK tar upp beställning för Restaurangchansen, som är ett rikstäckande mat, shopping och nöjeshäfte som består av ca 200-300 st. intressanta erbjudanden.
  • Uppdaterad: 2018-09-04 11:44

Vi har beställt hem både Restaurangchansen-häften och Restaurangchansen-appen. Dessa kommer att finnas för avhämtning i Ljungstugan första veckan i oktober (giltighetstid 1 oktober 2018 – 30 september 2019). Priset är 240:- och av detta går 50% till föreningen.

Hjälp oss genom att ta upp beställningar på din arbetsplats, i vänkretsen eller kanske helt enkelt för egen del. Skicka ett mail till This is a mailto link, ange antalet du önskar köpa samt RC-häfte eller RC-app. Du hämtar sedan din beställning i Ljungstugan, ett inbetalningskort bifogas din beställning.

Erbjudande som du kan ta del av är exempelvis från restauranger "köp 2 betala för 1", shopping med upp till 50% rabatt, samt nöjen med upp till 100% rabatt. Läs mer på www.restaurangchansen.se

Restaurangchansen har tagits fram för att främja restauranger, butiker och företag till merförsäljning. Samtidigt ger det oss idrottsföreningar en chans till kassaförstärkning.

Almby IK ser detta som en möjlighet för föreningen och inte som ett tvång för våra medlemmar att sälja/köpa.

Välkommen med din beställning!