Klädshopen är öppen

2018-09-21 18:48
Nu är den tredje webshopen för året öppen hos Trimtex. Shopen stänger den 7 oktober, så passa på att beställa direkt! Beräknad leverans är v.46.
  • Uppdaterad: 2018-09-21 18:48

Du hittar klädshopen här: http://trimtex.se/sv/almby-ik-allians/

I webshop #3 2018 hittar du följande klubbkläder: fullt sortiment för längdskidor samt ett basutbud för cykel, orientering och löpning. Där finns även en fin och skön dunjacka samt två olika mössor (den vanliga samt en i merino  på prov).

Som medlem i Almby IK har du även alltid 25% rabatt på varorna i Trimtex övriga sortiment. Direkt under våra klubbkläder finns t ex rabatterade löparvantar, strumpor och sport-bh. Just nu har Trimtex även en underställskampanj.

Passa nu på att beställa det ni behöver och era julklappar!

PS. Vi har även beställt 20 st snygga AIK necktubes, vi återkommer senare med pris för dessa samt hur de kan köpas.

Nästa shop öppnar preliminärt i februari.

//Klädkommitten

Skribent: Annica Kristoffersson