GDPR - dataskyddsförordningen

2018-07-01 08:22
Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) som gäller i hela EU. Reglerna och kraven med att hantera personuppgifter förändrades.
  • Uppdaterad: 2018-07-05 13:52

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gjorde att kraven förändrades något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den på vår hemsida under fliken Föreningen/Om föreningen/Integritetspolicy.

alternativt direkt till dokumentet

PDF-icon_small  Almby IK:s integritetspolicy

Det är viktigt för oss att vi har korrekta personuppgifter. Har du flyttat, bytt mejladress eller kanske telefonnummer? Då önskar vi att du gör en uppdatering av dina medlemsuppgifter. Det gör du enklast via hemsidan under Medlemsservice/Uppdateringavmedlemsuppgifter.