Förändringar på startsidan

2017-11-09 17:31
Under den närmsta veckan kommer startsidan byta utseende flera gånger. Bland annat presenteras alla nyheter i ett gemensamt nyhetsflöde.
  • Uppdaterad: 2017-11-09 17:40

För dig som vill läsa t ex orienteringens nyheter

Klicka på orientering och du får upp en lista med de senaste nyheterna från orientering. På motsvarande sätt hittar du senaste nyheter för föreningen, cykel, längdskidor och veteraner/motion.

För dig som vill lägga till en nyhet

För att kunna göra en sammanslagen nyhetslista har fem nya nyhetslistor som finns placerade i "Arbetsrum för nyheter". Detta finns lokaliserat längst upp i sidträdet som finns till vänster i redigeringsläget. Här finns fem separata nyhetsrum med namn som motsvarar respektive nyhetslista. Lägg till nyheter i lämplig lista, t ex orientering.

De gamla nyhetslistorna finns kvar men har dolts för hemsidebesökarna. Listorna har döpts om till tex "Gamla nyheter orientering", om du vill använda en gammal nyhet kan du hitta dem under Almby IK/Orientering/Arkiv. Övriga gamla nyhetslistor hittas på samma sätt.

Skribent: Annica Kristoffersson

Vill du synas här? Du är varmt välkommen att sponsra klubben.