Almby IK höll årsmöte

09 MAR 2018 12:19
Almby IK höll årsmöte onsdagen den 7/3 2018. Ett flertal punkter kunde behandlas, bland annat gratulerades "Årets Almbyit" Lars-Olof Magnusson. Tyvärr tvingades årsmötet ajourneras och kommer att återupptas onsdagen den 4:e april kl.18.30.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2018 11:56

Årsmötet behandlade bland annat ”Årets Almbyit”, där Lars-Olof Magnusson utsågs med motiveringen ”för ett fantastiskt engagemang i det dolda är Lars-Olof ett föredöme för alla Almbyiter. Under 2017 har han haft en viktig roll för att stötta våra tre anställda i uppstarten av deras anställning. Lars-Olof är en värdig vinnare av utmärkelsen! ”

Vidare togs beslut om stadgeändringar samt en förändring där motionssektionen går upp i orientering/skidsektionen.

Tyvärr tvingades årsmötet ajourneras på grund av ett flertal vakanser i huvudstyrelsen.

Klubben behöver tillsätta följande roller:

Kassör

Ordförande Orientering/skidor

Ordförande Cykel

Nu vädjar vi till dig med intresse av ekonomi att vara med och forma klubben tillsammans med sektionernas kassörer och övriga i styrelsen. Du kommer att komma till ett uppdrag där du kan vidareutveckla klubbens stabila och god ekonomi. Du behöver absolut inte vara någon expert. Vi formar detta tillsammans.

Vi har en verksamhet som sjuder av liv såväl bland cyklister som orienterare och skidåkare. Du får nu möjligheten vara med och utveckla verksamheten tillsammans med övriga ledare. Du kommer också att finnas med i klubbens huvudstyrelse. Ett spännande uppdrag där du har möjlighet stå i fronten. Ett uppdrag för dig som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla Almby IK.

Är detta något för dig eller vet du någon som du tror skulle passa då ska du höra av dig till någon i valberedningen.

Valberedningen:

Karl-Göran Wahlström, 070-428 34 92, This is a mailto link

Peter Birath, 076-844 79 39, This is a mailto link

Ulf Magnusson, 070-605 26 58, This is a mailto link

Årsmötet har ajournerats och kommer att återupptas onsdagen den 4:e april kl. 18:30.

Välkomna!

Huvudstyrelsen Almby IK