Hoppa till sidans innehåll

Nyheter orientering


Vårterminen startar torsdag den 5 april för alla grupper och vid upptakten kommer det hållas information om barn- och ungdomsverksamheten orientering
 
Varje vintertisdag har många av klubbens orienterare givit sig ut - och trivts - i mörkret och kylan. Tisdagen den 20 mars blir säsongens sista PiSK (med Pannlampa i SKog). Den blir speciell.
 
Örebro Läns Orienteringsförbund hade årsmöte 2018-03-13. Årets ledarstipendium gick till Mats Carlsvärd, Almby IK och Lars Jonhed, KFUM.
 
Yvonne Franzén har utsetts av Närkes Skogsflickor till bästa ungdomsledare i länet 2017. Det är ett nyinstiftat stipendium av Närkes Skogsflickor.
 

Tiomila i Ånnaboda 2022

(2017-12-16 12:34)
Almby IK tillsammans med Hagaby GoIF är huvudarrangörer för arrangemanget som kommer att gå av stapeln i en fantastisk och utslagsgivande terräng.
 
Sofie Franzén korad till årets segare i klubbens traditionsenliga Nattsprintercup 2017
 
Tisdagen den 12 december är en speciell dag för klubbens orienterare. Då är det dags för den årliga klubbtävlingen Nattsprintercupen. Både vuxna och ungdomar kämpar om en inteckning i vandringspriset Älgen.
 
Vintertiden är här. Vik tisdagskvällarna åt PISK, distanspass med Pannlampa I SKog. Första passet tisdagen den 31 oktober.
 
På torsdag är det spännande orientering i skogen som väntar och sen fika i Ljungstugan
 
På Torsdag 17 augusti 18:00 börjar höstens barn-ungdomsträning - Välkomna!
 
Inbjudan till omlöpning av banor från Almbyträffen 1973.
 
Gör som VM-löparna Martin Regborn och Emma Johansson: Kör ett tufft träningspass i södra Markaskogen!
 
Vi välkomnar alla grupper till Sommaro för en lättsam och rolig orienteringsövning tillsammans = KLÄDNYPERACE 
 
Vad roligt att ni var så många föräldrar som kom på kvällens föräldrainformation. De dokument som presenterades under kvällen finns att ladda hem på denna sida. Den 2-4 juni anordnar vi SM i Sprintorientering, vi behöver din hjälp!
 

Postadress:
Almby IK
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Besöksadress:
Ljungvägen 16
70221 Örebro

Kontakt:
Tel: +46 (19) 36 10 80
E-post: info@almbyik.se

Se all info